Coretan Terkini Homestay Fayyadhah ~ HOMESTAY FAYYADHAH KUANTAN

Ahad, 25 Oktober 2015

Coretan Terkini Homestay Fayyadhah


* Terima kasih diucapkan dari pihak kami, kerana telah memilih Homestay Fayyadhah semasa berkunjung di kuantan.
Dalam tempoh tidak sampai sebulan, pihak kami telah menambah baik  pelbagai peralatan & perabot mengikut keperluan serta kehendak anda semua.

Dengan itu, pihak kami telah menambah baik kemudahan-kemudahan  di Homestay Fayyadhah agar anda semua berasa selesa  & seronok ketika menginap di Homestay kami. Antaranya kami telah upgrade tv lama kepada LCD TV  agar anda dapat menikmati  drama/ rancangan tv dengan lebih selesa.


Ruang tamu Yang diupgrade kepada LCD TV beserta NjoiSelain itu, kami juga telah membuat servis aircond secara berjadual di ruang tamu & di bilik tidur utama, agar anda berasa sejuk & selesa sepanjang menginap di Homestay Fayyadhah


Service Aircond dilakukan oleh technician yang bertauliahTidak ketinggalan juga, kami telah  menambah katil beserta tilam empuk di dalam bilik yang kedua. Di Homestay Fayyadhah kami sentiasa memastikan  keselesaan anda terjamin & tidur malam anda sentiasa lena sepanjang menginap di sini.


Katil & tilam empuk  yang telah ditambah baruDi masa akan datang pihak Homestay fayyadhah akan sentiasa membaiki dan menambah baik kemudahan-kemudahan asas  untuk menjamin keselesaan anda ketika menginap. 

"Ingat Kuantan Ingat Homestay Fayyadhah"


0 ulasan:

Catat Ulasan